Volledig scherm
© Politie/Facebook

Sieraden ter waarde van 3000 euro gestolen in Almelo

ALMELO - Bij een diefstal aan de Havezathe in Almelo zijn sieraden ter waarde van 3000 euro gestolen. Het gebeurde op 12 september rond tien over zeven. Er is nog niemand aangehouden.

Een man had via Marktplaats een afspraak gemaakt om sieraden te kopen. Bij de afspraak heeft hij het kistje gestolen. De familie heeft geprobeerd hem te pakken te krijgen, maar dat is niet gelukt. Het gaat om een jongen van ongeveer 25 jaar met een donker uiterlijk, kort donker haar, een donkenblauwe trainingsjas en broek en lichte sportschoenen. Er is mogelijk nog iemand betrokken bij de zaak. De politie zoekt getuigen. 

  1. Almelose duikt in verleden van bijzondere zwemster

    Almelose duikt in verleden van bijzondere zwemster

    ALMELO - Enith Brigitha was de eerste Nederlandse vrouw die de 100 meter onder een minuut zwom. Op de Olympische Spelen van 1972 haalde ze een bronzen medaille op de 100 meter vrij. Maar dat had goud kunnen zijn. De twee DDR zwemsters die goud en zilver haalden kregen stelselmatig doping toegediend. Die gouden medaille kwam er niet, maar de Almelose Jeannette Ditzhuijzen heeft een boek geschreven over de bijzondere zwemster. Als een eerbetoon.

Almelo e.o.