Erik Pezij opperde voor een sinterklaasfeest bij de Speelgoedbank hetzelfde idee als het Huis van Katoen en Nu. Maar bij het Huis van Katoen en Nu mag Sinterklaas wel komen van de gemeente Almelo, bij de Speelgoedbank niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Pezij opperde voor een sinterklaasfeest bij de Speelgoedbank hetzelfde idee als het Huis van Katoen en Nu. Maar bij het Huis van Katoen en Nu mag Sinterklaas wel komen van de gemeente Almelo, bij de Speelgoedbank niet. © Lenneke Lingmont

Sinterklaas vieren met de kinderen: Meet Almelo met twee maten?

VRIEZENVEEN/ALMELO - Hij verzon de creatiefste ideeën voor een sinterklaasfeest. Maar op alles wat Erik Pezij opperde, volgde een keihard ‘nee’. Zijn verbazing was dan ook groot, toen de Vriezenvener zag dat Sinterklaas wel in het Huis van Katoen en Nu komt. Meet Almelo met twee maten?

 1. Wordt de lelijkste parkeergarage van Nederland dan eindelijk uit zijn lijden verlost?
  PREMIUM

  Wordt de lelijkste parkeerga­ra­ge van Nederland dan eindelijk uit zijn lijden verlost?

  ALMELO - Natuurlijk was het voor de bewoners aan de Stadskade niet leuk om in de krant te lezen dat hun appartementen mogelijk worden afgebroken. Aan de andere kunt: gelukkig is er een krant die doet wat de gemeente en Sint Joseph nalaten: belanghebbenden informeren. Daar heb je Tubantia voor. En zij die de berichtgeving op deze pagina’s al langer volgen, hadden kunnen weten dat een compleet nieuwe invulling van het stadsdeel tussen de havenkom en het oude stadhuis in beeld zou komen. Alles gaat tegen de vlakte.

In samenwerking met indebuurt Almelo

 1. ‘Zeer grote brand’ in Zone College in Doetinchem
  Play

  ‘Zeer grote brand’ in Zone College in Doetinchem

 2. Lisa van O-G3ne heeft de 'meest aanstekelijke lach van NL'
  Play

  Lisa van O-G3ne heeft de 'meest aansteke­lij­ke lach van NL'

Almelo e.o.