Volledig scherm
© Thinkstock

Slachtoffer overval Almelo bedreigd en mishandeld

ALMELO - De 70-jarige man die dinsdagavond slachtoffer werd van een woningoverval in de straat De Haere is bij de overval bedreigd met een vuurwapen of iets wat daar op leek.

Rond 21.00 uur belde een man bij de woning aan. Toen het slachtoffer de deur opendeed, kwam er een gemaskerd persoon tevoorschijn. Hij bedreigde de bewoner.

Twee personen gingen vervolgens de woning binnen en eisten geld van de 70-jarige. Hoeveel geld daadwerkelijk is buitgemaakt bij de overval is onbekend.

Het slachtoffer raakte door de overval lichtgewond.

  1. Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    ALMELO - Ze zetten de stad op de menukaart en zorgen daarmee voor een verlevendigd straatbeeld. Het is een citaat uit het juryrapport bij de Energiek Almelo Award 2017. De ondernemersprijs is gewonnen door Gabriël (r.) en Stefan Urucoglu. De prijs is woensdagmiddag in het Theaterhotel uitgereikt door voorzitter Pieter Mulder van het ondernemerscollectief. De broers Urucoglu zijn eigenaren van restaurant Kreta en café 't Hookhoes. "Onvermoeibaar en vol ideeën hebben ze van hun horecagelegenheden iets bijzonders gemaakt", aldus de jury. De prijs onderstreept ook het sociale hart van de ondernemers. "Door het organiseren van allerlei evenementen zorgen zij er ook voor dat Almeloërs die het minder hebben getroffen een zetje in de rug krijgen."

Almelo e.o.