Sigrid Ivo, directeur Stedelijk Museum Almelo en curator Derek Westervelt vergapen zich aan de sneakers voor de tentoonstelling Sneaky Shoes.
Volledig scherm
PREMIUM
Sigrid Ivo, directeur Stedelijk Museum Almelo en curator Derek Westervelt vergapen zich aan de sneakers voor de tentoonstelling Sneaky Shoes. © Emiel Muijderman

Stedelijk Museum Almelo blijft krap bij kas maar hoopt met Sneaky Shoes te scoren

ALMELO - Het Stedelijk Museum Almelo – voorheen Stadsmuseum – is op zoek naar een grotere locatie. Dat valt echter niet mee, want er moet in drie jaar een halve ton worden bezuinigd. Met de vrijdag geopende tentoonstelling Sneaky Shoes hoopt het museum de bezoekersaantallen flink op te krikken.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.