Steun Johan Derksen moet Almelose amateurs aan wedstrijd van hun leven helpen

videoTwee amateurteams uit Twente en de Achterhoek zijn in de race voor ‘De wedstrijd van je leven’, een initiatief van Fox Sports. Oranje Nassau 3 uit Almelo en FC Winterswijk 3 (zaterdag) maken kans het unieke duel, dat live wordt uitgezonden op Fox Sports.  

Honderden amateurploegen voerden afgelopen weken campagne om voldoende stemmen binnen te halen voor een top 10-notering. Zij gaan uitmaken wie de verkiezing wint. ON 3 uit Almelo zit bij de laatste tien, zo werd zondag bekend, mede door een ludieke oproep. Zo wist de ploeg voetbalcriticus Johan Derksen voor de camera te strikken. Ook voormalig Heracles-spelers Everton Ramos da Silva en Joey Pelupessy spraken hun support voor de camera uit.

In 'de wedstrijd van je leven’ maakt iedere amateurploeg uit Nederland kans op het initiatief van Fox Sports, dat al een aantal jaar bestaat. De winnende ploeg zal zich een dag lang een echt profteam wanen. Op het programma staat een wedstrijd tegen FC de Rebellen dat onder meer  Glenn Helder, John de Wolf en Ricky van den Bergh in de gelederen heeft. De wedstrijd zelf wordt live uitgezonden op Fox Sports, voorzien van commentaar van Koert Westerman. Hans Kraay Jr. en Ronald de Boer zorgen voor interviews en analyse. 

Naast ON3 zit ook FC Winterswijk 3 (zaterdag) bij de laatste tien. “Na het behaalde kampioenschap, zitten we ook bij de laatste 10. Wat een topweekend!”, reageerde het team op Facebook. 

Via deze site kan nog vijf dagen gestemd worden.

Bekijk hierboven de oproep van Oranje Nassau 3 

Volledig scherm
Johan Derksen spreekt zijn steun uit voor ON 3 uit Almelo © screenshot

Almelo e.o.