Volledig scherm
Yes-R gaat de stoelendans presenteren en muzikaal begeleiden.

Stoelendans met duizend kids voor ZGT Almelo

ALMELO Duizend basisschoolkinderen houden donderdagochtend een stoelendans op de Woonboulevard. Het gaat om een sponsoractie voor het Almelose ziekenhuis.

De stoelen zijn gesponsord door familie en bekenden en de opbrengst van het evenement gaat naar het ZGT. Het geld wordt gebruikt voor de aankleding van de nieuwe ruimte voor rust en ontmoeting in het Almelose ziekenhuis. De stoelendans wordt gepresenteerd en muzikaal begeleid door rapper, entertainer en acteur Yes-R. Het dansen begint om 09.30 uur.

  1. Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    Horecabroers winnen Energiek Almelo Award

    ALMELO - Ze zetten de stad op de menukaart en zorgen daarmee voor een verlevendigd straatbeeld. Het is een citaat uit het juryrapport bij de Energiek Almelo Award 2017. De ondernemersprijs is gewonnen door Gabriël (r.) en Stefan Urucoglu. De prijs is woensdagmiddag in het Theaterhotel uitgereikt door voorzitter Pieter Mulder van het ondernemerscollectief. De broers Urucoglu zijn eigenaren van restaurant Kreta en café 't Hookhoes. "Onvermoeibaar en vol ideeën hebben ze van hun horecagelegenheden iets bijzonders gemaakt", aldus de jury. De prijs onderstreept ook het sociale hart van de ondernemers. "Door het organiseren van allerlei evenementen zorgen zij er ook voor dat Almeloërs die het minder hebben getroffen een zetje in de rug krijgen."

Almelo e.o.