Volledig scherm
Culinaire talenten Wes van Otten, Carolien Kemperink, Sebastiaan Schreuder wonnen de amusewedstrijd in Noordwijk, en steunde daarmee direct het Liliane Fonds © ROC van Twente

Studenten Cas Spijkers Academie Twente maken lekkerste amuse in Noordwijk

ALMELO/NOORDWIJK - Drie studenten van de Cas Spijkers Academie Twente hebben zondag hoge ogen gegooid tijdens de Sharing Succes Amusewedstrijd in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Met hun wijn-spijscombinatie "een dagje Noordwijk" wisten Wes van Otten uit Enter, Sebastiaan Schreuder uit De Lutte en de Enschedese Carolien Kemperink de eerste plaats te behalen.

Het amusegerecht bestaande uit scheermes, duindoorn, tomaat en zeewier vormde samen met de geselecteerde Portugese wijn "een perfecte combinatie" volgens de jury. Aan de wedstrijd deden ROC-studenten uit heel Nederland mee.

Liliane Fonds
De Twentse deelnemers streden niet alleen voor eigen gewin. De amusewedstrijd wordt door de Sharing Succes Foundation en het Liliane Fonds georganiseerd om ondernemers enthousiast te maken voor het goede doel. Wes, Sebastiaan en Carolien hebben daarom vooraf 744,50 euro ingezameld. De donaties van de deelnemende scholen gaan naar het Liliane Fonds.

Almelo e.o.