Volledig scherm
© Emiel Muijderman

Supportersavond Heracles Almelo over Erve Asito zorgt vooral voor heftige discussies

ALMELO - Heracles Almelo heeft donderdagavond een presentatie gehouden voor 50 tot 60 supporters over de veelbesproken stadionnaam Erve Asito. Tot grote uitkomsten leidde dat niet, wel tot heftige discussies.

Onder vuur

De Almelose club had daarmee als doel begrip te kweken onder supporters. Tot dusver ligt Erve Asito flink onder vuur. Supporters zien het liefst dat er een nieuwe naam komt. Dat gaat onder geen beding gebeuren.

Discussies 

Daarom gaven algemeen directeur Rob Toussaint en Remco Stolk, commercieel directeur van Asito, een presentatie over het proces en de gemaakte keuzes. Het leverde vooral discussies op onder de tientallen belangstellenden, die de naam hekelen.

Bij de supportersavond, in het home van supportersvereniging Hart voor Heracles, waren supporters uit alle geledingen van de club van de club aanwezig.

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

Almelo e.o.