Theatergroep Wolkentheater trakteert kinderen AZC op een vrolijke noot met circusvoorstelling en kleine festivalletje op het terrein van het AZC.
Volledig scherm
Theatergroep Wolkentheater trakteert kinderen AZC op een vrolijke noot met circusvoorstelling en kleine festivalletje op het terrein van het AZC. © Annina Romita

Theatergroep laat kinderen azc Almelo dromen: ‘Elke keer dat we samen lachen brengt ons dichter bij elkaar’

ALMELO - Met zijn telefoon in de hand staat Maen Al Hariri op het binnenplein van het Almelose azc. Zijn kinderen Aml en Ziad kijken vanuit Syrië via een livestream mee. Een voorstelling van het Wolkentheater, gemaakt voor kinderen van het azc, brengt de familie voor even bij elkaar.

  1. Jessica Torny moet Feyenoord Vrouwen van dood spoor helpen: ‘Positieve groep waar nog veel rek in zit’
    PREMIUM

    Jessica Torny moet Feyenoord Vrouwen van dood spoor helpen: ‘Positieve groep waar nog veel rek in zit’

    Jessica Torny (42) zit zondag thuis tegen Fortuna Sittard voor het eerst in de eredivisie als hoofdcoach van Feyenoord Vrouwen op de bank. Als het aan haar ligt, gaan de Rotterdammers in de tweede seizoenshelft leuker en aantrekkelijker spelen. Typisch Torny, die bekendstaat om haar duidelijkheid. Die is er ook in de uitleg waarom ze het assistentschap bij de Oranje Leeuwinnen voor de baan in Rotterdam-Zuid inwisselde.

In samenwerking met indebuurt Almelo