Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ThinkStock

Tientallen Twentenaren geven miljoenen aan meesteroplichters

ALMELO - Tientallen Tukkers zijn voor vele miljoenen gedupeerd door 'meesteroplichters' Charly P. en Robert N.. "Dit wil je natuurlijk aan niemand vertellen", zegt een gedupeerde.

Justitie verdenkt  de 41-jarige Robert N.  uit Almelo en zijn voormalige zakenpartner Charly P. uit Rheden ervan dat ze minstens twintig investeerders een loer hebben gedraaid. Beide verdachten zouden volgens het Openbaar Ministerie zeker 4,5 miljoen euro in eigen zak hebben gestoken.

  1. Als wij Almeloërs er een selfie mee willen maken, is het goed
    PREMIUM
    COLUMN

    Als wij Almeloërs er een selfie mee willen maken, is het goed

    Het meest indrukwekkende kunstwerk dat ik in New York heb gezien, is het grote vierkante National September 11 Memorial om de ellende van 9/11 te herdenken. In Rio hoop ik nog ooit het gigantische Christus de Verlosser beeld in het echt te mogen zien. Dichterbij huis kennen we in ons land De Dam, waar dagelijks drommen toeristen samenklonteren voor selfies. Hipper zijn de letters ‘I Amsterdam’, die overigens onlangs in opspraak kwamen omdat een gemeenteraadslid in onze hoofdstad vond dat dit symbool voor massatoerisme verwijderd moest worden.

Almelo e.o.