Robert Slim van Zwanenberg Food Group gaat voor zijn gevoel terug in de tijd met de logistieke regels rond de Brexit. „Bij de douane wordt het nu veel moeilijker om die grens over te steken. Plat gezegd: de grens is dichtgegaan.”
Volledig scherm
PREMIUM
Robert Slim van Zwanenberg Food Group gaat voor zijn gevoel terug in de tijd met de logistieke regels rond de Brexit. „Bij de douane wordt het nu veel moeilijker om die grens over te steken. Plat gezegd: de grens is dichtgegaan.” © Emiel Muijderman

Tijd dringt voor Zwanenberg Food Group in Almelo: komen chauffeurs na 1 april Engeland nog binnen?

ALMELO - Toen brexit in gang werd gezet schetste logistiek manager Robert Slim van de Zwanenberg Food Group een worstcasescenario voor het Almelose bedrijf. Nu komt de nachtmerrie uit en doet Slim er alles aan om te kunnen blijven exporteren naar Engeland.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Troubadour Peter Schoof eert 600 jaar oude Almelo met muziek ‘Deze stad hoort bij mijn leven’
  PREMIUM

  Troubadour Peter Schoof eert 600 jaar oude Almelo met muziek ‘Deze stad hoort bij mijn leven’

  ALMELO - „Je redt het wel van België naar Kreta in drie minuten. Ergens anders lukt dat niet”, zingt singer-songwriter Peter Schoof vanuit het Huis van Katoen en Nu, mijmerend over de deze bekende horecaplekken in Almelo. De liedjesschrijver en muzikant schreef speciaal voor de jubilerende stad verschillende nummers. Hij gaat met muzikale begeleiding van Toon Faulhaber en Toon Lansink verrassingsconcerten geven door de stad die dit jaar 600 jaar bestaat.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.