De Wierdensestraat met rechts het oude politiebureau, sinds jaar en dag het domein van Tactus Verslavingszorg. De laatste maanden een bron van overlast.
Volledig scherm
PREMIUM
De Wierdensestraat met rechts het oude politiebureau, sinds jaar en dag het domein van Tactus Verslavingszorg. De laatste maanden een bron van overlast. © Lars Smook

Tijdbom tikt aan Wierdensestraat in Almelo: huurders en pandeigenaren zijn overlast door cliënt van Tactus spuugzat

ALMELO - Brandstichting, vernieling, bekladding en vandalisme. De eigenaren en huurders van het pand aan de Wierdensestraat 39 zijn de overlast van vermoedelijk één cliënt van de overbuurman zat: Verslavingszorg Tactus. Uit camerabeelden en waarnemingen zou blijken dat waarschijnlijk sprake is van dezelfde dader. Pandeigenaren Henk Bolk en Peter Hondebrink eisen maatregelen van Tactus en de politie: „Die man moet eens worden aangepakt.”

  1. Lies krijgt hulp van rechter in haar strijd tegen  dwangarbeid in Almelo: ‘Ze pakken je identiteit af’
    PREMIUM

    Lies krijgt hulp van rechter in haar strijd tegen dwangar­beid in Almelo: ‘Ze pakken je identiteit af’

    ALMELO - Is de dwangarbeid bij de Goede Herder in onder andere Almelo verjaard? En kloppen de slachtoffers wel aan bij de juiste kerkinstanties? Over die prangende vragen hebben de 19 vrouwen die strijden voor genoegdoening een eerste succesje geboekt bij de rechter. De twee ontkennende kerkgenootschappen moeten diverse documenten aan de vrouwen geven, zodat zij hun claim kunnen onderbouwen.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.