Volledig scherm
© Emiel Muijderman

Trampolinepark Bounz in Enschede failliet

ALMELO – Trampolinepark Bounz Enschede aan de Hoge Bothofstraat is dinsdag door de rechtbank in Noord Holland failliet verklaard. 

De trampoline-sporthal maakt deel uit van een keten van vijf, allemaal met de naam Bounz. De officiële bedrijfsnaam voor de Enschedese vestiging is A1East BV: de eigenaar van dit bedrijf is gevestigd in Badhoevedorp. Er is een Twentse curator aangewezen: mr. Van Wijk gaat de zaak afhandelen.

Meer faillissementen

Verder werd transportbedrijf Berk Logistics BV in Almelo failliet verklaard. Curator is mr. Te Woerd. Ook eenmanszaak Handelsonderneming Van Duiven is bankroet. De Almelose onderneming handelde in schroot, metaal en oude auto’s. Curator is mr. Crombag.

  1. Tropisch Almelo: paraplu’s moeten palmen beschermen tegen regenwater
    PREMIUM
    ONS DNA

    Tropisch Almelo: paraplu’s moeten palmen beschermen tegen regenwater

    ALMELO - Aanloop hebben Bert en Wil Nakken altijd wel. Vooral in zonnige tijden, wanneer hun planten kleurrijk staan te schijnen en moeiteloos de hele wijk opvrolijken. Het is dan ook een voor deze contreien onalledaagse vegetatie die ze in hun tuin bijeen hebben gebracht. Bananenbomen, agaves, palmen – hoe lang is het nog maar geleden dat van deze planten werd gezegd dat ze zo hoog op de Almelose breedtegraad niet konden groeien?

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.