Margo Loopik van het projekt Troostdekentje (vrijwilligers breien en haken dekens en knuffels voor chronisch zieke kinderen). Met enkele knuffels/dekens.
Volledig scherm
PREMIUM
Margo Loopik van het projekt Troostdekentje (vrijwilligers breien en haken dekens en knuffels voor chronisch zieke kinderen). Met enkele knuffels/dekens. © Lars Smook

Troostdekentje Almelo in problemen door afstaan opslag: ‘Hier komen twee nare dingen bij elkaar’

ALMELO - Troostdekentje Almelo zit met de handen in het haar. De vrijwilligersorganisatie, die knuffels en dekens vervaardigt voor ernstig zieke kinderen, moet snel op zoek naar nieuwe opslagruimte. De schuur in de binnenstad, die kosteloos beschikbaar was gesteld, moet worden afgestaan wegens ernstige ziekte en gedwongen verhuizing van de eigenaar.

 1. Voorarrest Almeloër die met machinepistool dreigde opgeheven, maar hij blijft achter de tralies
  PREMIUM

  Voorarrest Almeloër die met machinepi­stool dreigde opgeheven, maar hij blijft achter de tralies

  ALMELO - De rechtbank in Almelo heeft het voorarrest van Farley R. (36) uit Almelo, verdacht van een bedreiging met een machinepistool, geschorst in afwachting van de inhoudelijke behandeling van zijn strafzaak in mei aanstaande. Toch komt de zeer actieve veelpleger R. niet echt op vrije voeten. Met ingang van morgen begint hij met het uitzitten van een nog openstaande gevangenisstraf van 87 dagen. Als die is afgelopen, verdwijnt hij weer in voorarrest.

In samenwerking met indebuurt Almelo

 1. SP wil het eigen risico afschaffen: 'Het is heel scheef'
  Play

  SP wil het eigen risico afschaffen: 'Het is heel scheef'

 2. Sekswerkers: 'Behandel ons als de andere contactberoepen'
  Play

  Sekswer­kers: 'Behandel ons als de andere contactbe­roe­pen'

Almelo e.o.