Troubadour Peter Schoof bezingt Almelo bij beeld van Kop'ren Ko in de buurt van Café België. Hij wordt begeleid door Toon Faulhaber(m) Toon Lansink(r).
Volledig scherm
PREMIUM
Troubadour Peter Schoof bezingt Almelo bij beeld van Kop'ren Ko in de buurt van Café België. Hij wordt begeleid door Toon Faulhaber(m) Toon Lansink(r). © Annina Romita

Troubadour Peter Schoof eert 600 jaar oude Almelo met muziek ‘Deze stad hoort bij mijn leven’

ALMELO - „Je redt het wel van België naar Kreta in drie minuten. Ergens anders lukt dat niet”, zingt singer-songwriter Peter Schoof vanuit het Huis van Katoen en Nu, mijmerend over de deze bekende horecaplekken in Almelo. De liedjesschrijver en muzikant schreef speciaal voor de jubilerende stad verschillende nummers. Hij gaat met muzikale begeleiding van Toon Faulhaber en Toon Lansink verrassingsconcerten geven door de stad die dit jaar 600 jaar bestaat. 

  1. Hoop bij bewoners langs kanaal Almelo-De Haandrik: provincie komt met meer geld voor herstel funderingen
    PREMIUM

    Hoop bij bewoners langs kanaal Almelo-De Haandrik: provincie komt met meer geld voor herstel funderin­gen

    VROOMSHOOP - De provincie Overijssel stelt meer geld beschikbaar om schade aan huizen langs kanaal Almelo - De Haandrik te herstellen. Dat wordt gebruikt om onderzoek te doen naar funderingen en die, indien nodig, te versterken. Het geld wat daar voor nodig is, komt uit de eerder vastgestelde 25 miljoen euro die de provincie maximaal wil uittrekken voor schadeherstel in het gebied.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.