Volledig scherm
© ANP Kippa

‘Tukker Michiel Veenstra weg bij 3FM’

HILVERSUM/ALMELO - Michiel Veenstra verlaat NPO 3FM. Dat zeggen verschillende bronnen tegen deze website. Het vertrek van de in Almelo geboren dj zou het gevolg zijn van de nieuwe radioprogrammering. Jorien Renkema (nu tijdelijk ’s middags te horen op 3FM) wordt genoemd als Veenstra’s mogelijke opvolger.

Veenstra zelf wil het nieuws ontkennen noch bevestigen. ,,Ik ben daar te vinden waar goede muziek wordt gedraaid’’, wil hij nog kwijt. En een woordvoerder van de NPO: ,,Wij gaan nooit in op speculaties of geruchten rond presentatoren.’’

De 42-jarige dj maakte de afgelopen jaren voor omroep NTR het dagelijkse ochtendprogramma Michiel tussen 09.00 en 12.00 uur. Hij werkte sinds 2005 voor het jongerenstation NPO 3FM. Hij was nog een van de laatste ‘oude’ 3FM-presentatoren. Voormalig collega’s als Giel Beelen en Gerard Ekdom werken inmiddels voor Talpa Radio (respectievelijk Veronica en Radio 10).

Waar Veenstra nu gaat werken, is nog onduidelijk. Ingewijden houden rekening met een overstap naar KINK FM.

De nieuwe zendermanager Sharid Alles werkt momenteel hard aan de nieuwe programmering van 3FM. Wijzigingen in het schema moeten de neerwaartse spiraal waar het station in terecht is gekomen, een halt toeroepen. Het marktaandeel is momenteel historisch laag.

The shit is bananas 🍌

Een foto die is geplaatst door null (@michiel3fm) op

  1. Als wij Almeloërs er een selfie mee willen maken, is het goed
    PREMIUM
    COLUMN

    Als wij Almeloërs er een selfie mee willen maken, is het goed

    Het meest indrukwekkende kunstwerk dat ik in New York heb gezien, is het grote vierkante National September 11 Memorial om de ellende van 9/11 te herdenken. In Rio hoop ik nog ooit het gigantische Christus de Verlosser beeld in het echt te mogen zien. Dichterbij huis kennen we in ons land De Dam, waar dagelijks drommen toeristen samenklonteren voor selfies. Hipper zijn de letters ‘I Amsterdam’, die overigens onlangs in opspraak kwamen omdat een gemeenteraadslid in onze hoofdstad vond dat dit symbool voor massatoerisme verwijderd moest worden.

Almelo e.o.