Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Twee arrestaties na mishandelingen in Almelo

ALMELO - De politie heeft deze vrijdag in Almelo twee keer moeten ingrijpen bij mishandelingen in de huiselijke sfeer. Twee Almelose mannen van 24 en 27 jaar oud zijn gearresteerd, nadat ze hun vriendin klappen hadden verkocht. 

In de nacht van donderdag op vrijdag hoorde een alerte buurtbewoner In de wijk Ossenkoppelerhoek r iets voor 2.00 uur dat er ruzie in een woning was tussen een man en een vrouw. Er werd geschreeuw en gebonk gehoord, waarna de politie is gebeld. Een 24-jarige man bleek zijn ex-vriendin mishandeld te hebben, waarbij hijonder andere haren uit het hoofd van de vrouw heeft getrokken en haar heeft geslagen en gestompt. De man kon later die nacht aangehouden worden. Ook is een zorgmelding opgemaakt voor de inwonende kinderen, hulpverlening is ingeschakeld.

Later die ochtend kwam er om 09.40 een zelfde soort melding binnen bij de politie, deze keer in het centrum. Een 27-jarige man bleek zijn vriendin te hebben mishandeld na een woordenwisseling. De vrouw zat onder de blauwe plekken, maar wilde geen aangifte doen. Toch heeft de politie besloten de mannen aan te houden en over te brengen naar het arrestantencentrum in Borne.

Almelo e.o.