Een woning aan de Kruissteenweg in Wierden is verzegeld in verband met het onderzoek naar de dood van de 14-jarige Lotte. Recht tegenover staat een van de twee auto's van beveiligers.
Volledig scherm
PREMIUM
Een woning aan de Kruissteenweg in Wierden is verzegeld in verband met het onderzoek naar de dood van de 14-jarige Lotte. Recht tegenover staat een van de twee auto's van beveiligers. © Frank Timmers

Twee broers en vader verdacht van rol bij dood 14-jarige Lotte uit Almelo

ALMELO - In het onderzoek naar de dood van de 14-jarige Lotte uit Almelo heeft de politie dinsdag opnieuw een minderjarige aangehouden. De drie personen die nu vastzitten op verdenking van betrokkenheid zijn een vader en zijn twee zonen.

 1. Boze directeur Staalmach Almelo ziet af van verhuizing naar Goor: ‘Ineens ging de grondprijs omhoog’
  PREMIUM

  Boze directeur Staalmach Almelo ziet af van verhuizing naar Goor: ‘Ineens ging de grondprijs omhoog’

  ALMELO/GOOR - Hij zag zichzelf al zitten in een nieuwe fabriek op Zenkeldamshoek bij Goor. Maar het plan van Bert Seckel valt in duigen. Zijn bedrijf Staalmach moet in Almelo blijven, waar de onderneming uit het jasje groeit. Dat wijt hij aan het grondbedrijf in Hof van Twente. Maar dat is zich van geen kwaad bewust. „Zo werkt het niet. Als Staalmach niet wil, is er wel een ander.”

In samenwerking met indebuurt Almelo

 1. Gommers: Je kunt een derde golf verwachten
  Play

  Gommers: Je kunt een derde golf verwachten

 2. Sneeuw op komst in Twente: zaterdagavond vallen de vlokken
  Play

  Sneeuw op komst in Twente: zaterdag­avond vallen de vlokken

Almelo e.o.