Januari vorig jaar: Kees Heemskerk richt met Ineke Pezie (midden) en Hanny Niessen de expositie 15 jaar kunsthal Hof 88 in. Inmiddels zijn Heemskerk en Pezie vertrokken. Hanny Niessen is bestuurslid.
Volledig scherm
PREMIUM
Januari vorig jaar: Kees Heemskerk richt met Ineke Pezie (midden) en Hanny Niessen de expositie 15 jaar kunsthal Hof 88 in. Inmiddels zijn Heemskerk en Pezie vertrokken. Hanny Niessen is bestuurslid. © Lenneke Lingmont

Tweespalt in Kunsthal Hof 88 in Almelo na conflict: ‘Vertrek expositiemeester onbegrijpelijk’

ALMELO - Een conflict tussen het bestuur van de Stichting Indigo en een groep vrijwilligers van de Kunsthal Hof 88 heeft geleid tot het vertrek van de hele kunstcommissie. De verontwaardiging is groot en leidt tot tweespalt. Er is geen weg terug. Het bestuur gaat verder met nieuwe mensen.

 1. Emotionele start in Enschede: Almeloopers en tientallen andere teams onderweg in Roparun
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Emotionele start in Enschede: Almeloop­ers en tientallen andere teams onderweg in Roparun

  Als eerste mochten de Almeloopers zaterdagochtend aan hun tocht van 560 kilometer naar Rotterdam beginnen. In hun kielzog nog ruim 200 andere teams. Allemaal lopen ze zich de benen uit het lijf, om maandagmiddag aan te komen op de Coolsingel. Met maar een doel: geld ophalen voor zorg aan mensen met kanker. En iedereen heeft wel een naaste in zijn hoofd voor wie hij of zij dat doet.
  Almelo