ANP / AFP
Volledig scherm
© ANP / AFP

Twents hamburgerrestaurant bakt ze niet meer bruin en gaat failliet

ALMELO - Hamburgerzaak Blazin’ Burgers in Almelo bakt ze niet meer bruin. Het fastfoodrestaurant, gevestigd in een deel van het pand van Lenferink Auto’ aan de Plesmanweg, is failliet.

 1. De kersttuin van Gerrit (59) aan het Almelose Vinkenplein is zichtbaar vanaf de maan
  PREMIUM
  levensloop

  De kersttuin van Gerrit (59) aan het Almelose Vinken­plein is zichtbaar vanaf de maan

  De Oranjekoorts slaat hij over. Niet zozeer uit principe, maar de FIFA is bij de toewijzing van het WK voetbal aan Qatar kortzichtig bezig geweest. De wereldbond had zich moeten realiseren dat een toernooi in de winter niet past bij de planning van het Vinkenplein in Almelo. Daar hangt de laatste maanden van het jaar de kerstversiering aan de gevels. En aan de lantaarnpaal, en op het dak, en binnen.
 2. Met deze tips (voor kinderen en ouderen) van de politie hou je digitale criminelen buiten de deur
  PREMIUM

  Met deze tips (voor kinderen en ouderen) van de politie hou je digitale criminelen buiten de deur

  ALMELO - Hoe voorkom je Whatsappfraude? Hoe te handelen bij babbeltrucs? Hoe verklein je de kans op diefstal online? Hoe hou je digitale boeven buiten de deur? In het Mobiel Media Lab van de politie, die donderdag en vrijdag in de Almelose binnenstad staat geparkeerd, worden antwoorden gegeven. Kinderen van 8 tot 12 jaar worden met een quiz voorgelicht, senioren worden getriggerd met een speciaal programma. Hieronder vijf tips speciaal voor kinderen en vijf voor senioren.
 3. Sinterklaas en pieten verrichten aanhouding in Almelo: winkeldief na achtervolging tot overgave gedwongen
  PREMIUM

  Sinter­klaas en pieten verrichten aanhouding in Almelo: winkeldief na achtervol­ging tot overgave gedwongen

  ALMELO - De Woonboulevard Almelo leek zondagmiddag op een filmset van een spectaculair en spannend sinterklaasverhaal. Maar het was bittere ernst. Sint en zijn pieten onderbraken een fotosessie met kinderen om een vluchtende winkeldief in de kraag te vatten en over te dragen aan de politie. De kleuters vonden het prachtig. Ze dachten dat het tafereel bij de show hoorde.

In samenwerking met indebuurt Almelo