NVM-voorzitter Onno Hoes tijdens de presentatie van de verkoopcijfers van woningen in het tweede kwartaal van dit jaar 2021. Er werden 11,8% minder huizen verkocht ten opzichte van een jaar eerder. En het aantal woningen dat te koop stond, was met 53,8% gedaald ten opzichte van een jaar eerder.  De gemiddelde huizenprijs steeg wel: met 19,9%.
Volledig scherm
PREMIUM
NVM-voorzitter Onno Hoes tijdens de presentatie van de verkoopcijfers van woningen in het tweede kwartaal van dit jaar 2021. Er werden 11,8% minder huizen verkocht ten opzichte van een jaar eerder. En het aantal woningen dat te koop stond, was met 53,8% gedaald ten opzichte van een jaar eerder. De gemiddelde huizenprijs steeg wel: met 19,9%. © ANP

Twentse makelaar moet creatief zijn: ‘Die presentatie was barslecht’

GLANERBRUG - Aanbod was er nauwelijks nog, de mensen hadden zijn hulp niet meer nodig. Een makelaar uit Glanerbrug moest vorige week het faillissement aanvragen, omdat er geen omzet meer gedraaid werd. Gaat dit meer makelaars overkomen? „Het is aan ons om te laten zien wat we toevoegen.”

  1. Pakketbezorger (20) uit Lattrop die vrouw overreed bestraft met werkstraf

    Pakketbe­zor­ger (20) uit Lattrop die vrouw overreed bestraft met werkstraf

    ALMELO/LATTROP - Pakketbezorger O. (20) uit Lattrop was op 3 juni vorig jaar voor het eerst op pad met een bestelbus zonder achteruitrijcamera. Toen de navigatie hem op de rotonde van de Rietstraat en de Bornerbroeksestraat in Almelo de verkeerde kant opstuurde, maakte hij een bijna fatale beslissing. Die is hem nu op een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke rijontzegging van één jaar komen te staan.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.