Volledig scherm
Dio Drogisterij Renate in Almelo. © Google Street View

Vakjury oordeelt: Dio Drogisterij Renate in Almelo is beste van Nederland

ALMELO - Dio Drogisterij Renate in Almelo mag zich de beste drogisterij van Nederland noemen. Een vakjury maakte vrijdag de landelijke winnaars in de dertien verschillende categorieën bekend. 

Dio Drogisterij Renate, gevestigd aan de Apollolaan, won eerder al de provinciale verkiezing. Dat was een populariteitspoll; mensen konden een cijfer geven en de eindscore werd beoordeeld op het aantal stemmen en de gegeven cijfers.

80.000 stemmers

Bijna 80.000 Nederlanders stemden op hun favoriete winkelier voor de Winkelier van het Jaar-verkiezing, een grote consumentenverkiezing in Nederland voor lokale winkeliers. 

Consumenten konden tot en met 2 juli stemmen op de beste winkelier in hun gemeente. 

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

Almelo e.o.