Volledig scherm
PREMIUM
Yes-R trad voor de vierde keer op tijdens de Valentine Party van Het Pius X College. © Annina Romita

Valentine Party in Theaterhotel Almelo voor vierde keer met Yes-R

ALMELO - Ruim 300 leerlingen uit groep 8 van basisscholen uit Almelo zagen maandag hoe Yes-R voor het vierde jaar op rij een show gaf tijdens de Valentine Party van Het Pius X College. Vijf vragen aan directeur Frans Schoondermark over dit terugkerend ritueel. 

1. In het kort: wat is de Valentine Party?

Directeur Frans Schoondermark: „Het begon zestien jaar geleden als ‘Aftercito-party’ voor de leerlingen van groep 8. Toen het afnemen van de Cito’s werd verplaatst, ging het verder als Valentine Party. Scholieren van de school die deel hebben genomen aan de Voice of Pius treden op, een musicalgroep en Yes-R sluit de avond voor het vierde jaar op rij af.”

  1. In dit wijkcentrum in Almelo hebben de tafeltennissers hun eigen bar
    PREMIUM
    Achter de toog

    In dit wijkcen­trum in Almelo hebben de tafelten­nis­sers hun eigen bar

    ALMELO - „Ik wil je niet teleurstellen, maar het gaat er hier niet zo aan toe als in de Schelf hoor!”, zegt Mike Stokkelaar (47) meteen. De beheerder annex barman van De Trefhoek in het Sluitersveld refereert aan een artikel dat eerder in deze rubriek te lezen was, over het wijkcentrum in de Schelfhorst. Dat werd vanwege anekdotes over een vrijend stelletje in de gang, bakstenen die door de ruiten vlogen tijdens het klaverjassen en schreeuwende gasten door de verslaggever van deze krant omgedoopt in gekste wijkcentrum van Almelo.

Almelo e.o.