Litouwen vervangt de relatieve lage hekken langs de grens met Wit-Rusland, zoals hier bij de stad Pertakas, door een 3.80 meter hoog hekwerk dat is geleverd door Van Merksteijn Fencing Systems.
Volledig scherm
PREMIUM
Litouwen vervangt de relatieve lage hekken langs de grens met Wit-Rusland, zoals hier bij de stad Pertakas, door een 3.80 meter hoog hekwerk dat is geleverd door Van Merksteijn Fencing Systems. © Joris van Gennip

Van Merksteijn Almelo levert 50 kilometer hekwerk voor grens Litouwen en hoopt op meer

ALMELO - Van Merksteijn Fencing Systems in Almelo heeft in sneltreintempo 50 kilometer hekwerkpanelen geleverd die worden geplaatst langs de grens tussen Litouwen en Wit-Rusland. Het 3.80 meter hoge hek moet illegale grensoverschrijdingen voorkomen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.