De stille tocht voor de doodgestoken Jarell Reinders uit Almelo eindigde bij het plaats delict, het appartementencomplex aan de Sluitersveldssingel. De 62-jarige verdachte blijft 90 dagen langer in voorarrest, bepaalde de rechtbank in Almelo vandaag.
Volledig scherm
De stille tocht voor de doodgestoken Jarell Reinders uit Almelo eindigde bij het plaats delict, het appartementencomplex aan de Sluitersveldssingel. De 62-jarige verdachte blijft 90 dagen langer in voorarrest, bepaalde de rechtbank in Almelo vandaag. © Wouter de Wilde | WDW Foto's

Verdachte dodelijke steekpartij Almelo blijft vastzitten

Een dag na de stille tocht voor de doodgestoken Jarell Reinders uit Almelo bepaalde de rechtbank dat de vermoedelijke dader 90 dagen langer in voorarrest blijft. Humphrey W. (62) wordt ervan verdacht dat hij op 11 januari zijn 22-jarige buurman heeft gedood in het appartementencomplex aan de Sluitersveldssingel in Almelo.

 1. Almelo treurt om doodgestoken Jarell (22) die voortleeft in vele harten
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Almelo treurt om doodgesto­ken Jarell (22) die voortleeft in vele harten

  ALMELO - Het verdriet en de pijn zijn voelbaar als een lange stoet zich deze dinsdagavond in beweging zet voor de stille tocht ter nagedachtenis aan Jarell Reinders (22). Er zijn bloemen, ballonnen en fakkels en verder is het vooral stil onderweg vanuit het centrum naar de woning waar het drama op 11 januari plaatsvond. „Een stille tocht om ons te bezinnen over alle vragen die we hebben.”

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.