Huurling Abed Nankishi maakte afgelopen maandag zijn debuut voor Heracles als invaller tegen Jong PSV. De Duitser begint morgenavond thuis tegen MVV hoogstwaarschijnlijk in de basis.
Volledig scherm
PREMIUM
Huurling Abed Nankishi maakte afgelopen maandag zijn debuut voor Heracles als invaller tegen Jong PSV. De Duitser begint morgenavond thuis tegen MVV hoogstwaarschijnlijk in de basis. © Pro Shots / Remko Kool

Vertrek van Kiomourtzoglou baart geen zorgen, blessure Laursen wel

ALMELO- Het vertrek van Orestis Kiomourtzoglou, die zijn carrière voortzet bij het Schotse Heart of Midlothian, noemde Heracles-trainer John Lammers daags voor de confrontatie met MVV geen tegenvaller. „Dat was al ingecalculeerd. De blessure van Nikolai Laursen is wel een tegenvaller. Onze eerste.”

  1. Almelose verslaafde accudief gaat ook bij Bauhaus in Hengelo hardhandig voor de bijl: ‘Ik was doorgeslagen’
    PREMIUM

    Almelose verslaafde accudief gaat ook bij Bauhaus in Hengelo hardhandig voor de bijl: ‘Ik was doorgesla­gen’

    De vrouw zette de fiets neer bij MC de Kolk aan de Bornerbroeksestraat. S. komt naar buiten, steekt een pin in de fietsaccu, klik, los. De accu verdwijnt onder zijn jas en hij loopt er mee weg. Schade: honderden euro’s. Maandagmorgen stond S. voor de politierechter. Voor deze, en nog meer diefstallen, ook van gereedschap. „Ernstige feiten, vervelend voor ons allemaal.”
    Almelo

In samenwerking met indebuurt Almelo