Volledig scherm
Esmee Schreurs uit Almelo is door naar de finale van The Voice Kids © Lars Smook

Video | Esmée (13) uit Almelo naar finale van The Voice Kids

ALMELO - Met het nummer ‘Afscheid’ van Volumia wist de Almelose Esmée Schreurs (13) vrijdagavond voor de tweede keer haar coach Ilse DeLange te imponeren. Esmée gaat door naar de finale van het televisieprogramma The Voice Kids.

Tijdens 'The Battles' moest de Almelose zangeres het eerst opnemen tegen twee teamgenotes, die bij de Blind Auditions ook in het team van coach Ilse DeLange terechtkwamen. Daarbij bleek Esmée de beste zangeres van de drie.

Sing-off
Maar daarmee was ze er nog niet. Wat volgde was een spannende 'sing-off', waarbij de vijf beste zangers van Team Ilse DeLange nog een keer het nummer zongen waarmee ze bij de Blind Auditions de jury wisten te overtuigen.

Dus zong de 13-jarige Almelose nog een keer het nummer 'Afscheid' van Volumia. Met overtuiging, ze werd als eerste door Ilse DeLange gekozen en staat over twee weken in de finale van The Voice Kids.

Meer over Esméé:

Esmée zingt tijdens haar Sing Off het nummer “Afscheid” van Glennis Grace. // ABONNEER // Wil jij elke week de nieuwste video's als eerste in jouw tijdlijn ontvangen? Abonneer je dan nu gratis via: http://bit.ly/TVK-subscribe. // APP // Download gratis de gloednieuwe 'The Voice Kids' app en raak bevriend met Mike! Beluister de muziek van de talenten, bekijk exclusieve backstage video's en speel elke week nieuwe games. Google Play: http://bit.ly/1JTGAaz App store: http://apple.co/23EaLZI // SOCIAL // Praat mee over 'The Voice Kids' via onze andere social media kanalen en blijf de hele week op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Officiële site : http://www.thevoicekids.nl/ Facebook : http://www.facebook.com/thevoicekids Instagram : http://www.instagram.com/thevoicekidsNL Twitter : http://www.twitter.com/thevoicekids // OVER DE SHOW // The Voice Kids is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The Voice Kids is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een Blind Audition doen voor de coaches Marco Borsato, Ali B en Ilse de Lange. Na The Blind Auditions gaat elke coach met zijn talenten door naar The Battle. Daar strijden de talenten in de battle-ring tegen elkaar voor een plek in de volgende ronde. De talenten die overblijven gaan naar de grote LIVE finale die op 1 april zal plaatsvinden in studio 22!
  1. De gele bus zien we voorlopig niet terug in de Almelose binnenstad
    PREMIUM
    column

    De gele bus zien we voorlopig niet terug in de Almelose binnenstad

    Het bericht trok dinsdag meteen mijn aandacht. De karakteristieke gele schoolbus van Preston Palace rijdt hotelgasten die willen winkelen tegenwoordig naar de binnenstad van Enschede. Terwijl je uiteraard verwacht dat het pretpaleis dat in Almelo gevestigd is de gasten naar de Almelose binnenstad rijdt voor een uitje. Niet dus. Als liefhebber van mooie winkels begrijp ik dat Enschede simpelweg het meest uitgebreide winkelaanbod van Twente heeft. Maar als inwoner van Almelo die haar stad een warm hart toedraagt denk ik: waarom?

Almelo e.o.