Volledig scherm
Met zo'n negentig stands telt de Winterfair er twintig meer dan anders. © foto Annina Romita

Vijfde Winterfair bij De Borkeld Rijssen

RIJSSEN - Circa negentig stands staan er op de donderdagmiddag geopende Winterfair bij zorgboerderij De Borkeld. Omdat het de vijfde keer is, is er ook een heuse ijsbaan te vinden.

De Winterfair is een initiatief van zorginstelling Siloah en de Stichting Zorgboerderij De Borkeld. In de weiden rond de fair is er ruimte voor zo'n 700 auto's. Tegenover de ingang is de fietsenweide. De parkeermogelijkheden zijn goed geregeld.

Lustrumjaar
En dat is niet voor niets. De fair telde vorig jaar zo'n 13.000 bezoekers. En dat aantal zou in dit eerste lustrumjaar best eens overschreden kunnen worden. De negentig kramen staan grotendeels in de verwarmde tent. Het aanbod is zeer divers: van boeken tot kraamzorg en van woonaccessoires tot kazen. Arie Nijkamp van Medipas staat er voor het derde jaar en hij is enthousiast: "Dit is een superbeurs; 's avonds kun je hier over de koppen lopen."

De winterfair aan de Borkeld 1a is vrijdag open van 16.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis; parkeren kost 1 euro.

Almelo e.o.