Voice of Holland-finaliste Emma brengt samen met Waylon bezoekje aan haar eigen school in Almelo

VideoALMELO - Voice of Holland-finaliste Emma Boertien bezocht dinsdagmiddag, met haar coach Waylon, haar school Het Noordik in Almelo. De beroemde 17-jarige nam alle tijd om haar schoolgenoten te ontmoeten en gaf een optreden voor een dolenthousiaste menigte in de aula van het gebouw.

De entree van Emma bij Het Noordik was meteen hilarisch. Ze zat achterop een fiets die door Waylon werd bestuurd.  Het tweetal werd omgeven door de tv-ploeg van RTL die deze week een promofilm maakt van de Twentse finaliste, die vrijdag in de eindstrijd van de populaire en massaal bekeken talentenshow staat. Voorafgaand aan haar bezoek aan Het Noordik werden er opnamen bij haar thuis in Almelo gemaakt. 

Massale opkomst

Op Het Noordik werd Emma veelvuldig geknuffeld door haar vriendinnen en gefotografeerd door iedereen die dat maar wilde. Ook Waylon nam op de school uitgebreid de tijd voor selfies met jonge fans. Het Noordik had dinsdag een studiedag waardoor er geen lessen waren. Maar aan de oproep aan leerlingen om te komen in verband met de komst van de zangeres en de bijbehorende tv-opnamen werd massaal gehoor gegeven.

Examen

Emma zong onder meer What about us van Pink en Frank Sinatra’s I did it my way. Waylon demonstreerde nog even zijn drumkunsten. Na het uitbundige eerbetoon toonde Emma Boertien zich dankbaar richting haar schoolgenoten die ze de afgelopen weken zo weinig kon zien in verband met haar Voice-avontuur. 

„Echt fantastisch dat  er zo veel  schoolgenoten speciaal voor mij naar Het Noordik zijn gekomen. Een hele mooie dag in een spannende en drukke week. Ik word een beetje geleefd maar kijk enorm uit naar de finale”, aldus de 5-havol-leerlinge die komend voorjaar ook nog tijd zal moeten vrijmaken om examen te doen. 

Emma Boertien uit Almelo, vrijdag finalist The Voice, treedt op op haar eigen school Het Noordik.
Volledig scherm
Emma Boertien uit Almelo, vrijdag finalist The Voice, treedt op op haar eigen school Het Noordik. © Lenneke Lingmont
Ook coach Waylon was van de partij in Almelo.
Volledig scherm
Ook coach Waylon was van de partij in Almelo. © Lenneke Lingmont
Emma gaf ook nog een optreden.
Volledig scherm
Emma gaf ook nog een optreden. © Lenneke Lingmont
Volledig scherm
© Lenneke Lingmont
Emma Boertien op het podium van haar eigen school, het Noordik in Almelo
Volledig scherm
Emma Boertien op het podium van haar eigen school, het Noordik in Almelo © Lenneke Lingmont
Emma en coach Waylon komen aan op de school.
Volledig scherm
Emma en coach Waylon komen aan op de school. © Lenneke Lingmont
Volledig scherm
© Lenneke Lingmont

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.