Het Tuinteam project is een succes. „De deelnemers helpen ook de wat oudere volkstuinbezitters voor wie het werk zwaar begint te worden.”
Volledig scherm
Het Tuinteam project is een succes. „De deelnemers helpen ook de wat oudere volkstuinbezitters voor wie het werk zwaar begint te worden.” © Thuisteam Twente

Volkstuinproject Almelo maakt kans op prijs: ‘Structuur belangrijk voor psychiatrische patiënten’

ALMELO - Thuisteam Twente staat met het Tuinteam-project op de lijst van nominaties voor De Roos van Elisabeth. De prijs is bestemd voor een instelling in Overijssel die psychiatrische patiënten helpt bij het voorkomen van een isolement. Gert Mensink van Thuisteam Twente is trots en noemt de nominatie ‘een lichtpuntje’ in deze donkere coronatijd.

 1. Jarenlang cel geëist voor 
gruwelijke mishandeling in Almelo: slachtoffer gebrandmerkt en getatoeëerd
  PREMIUM

  Jarenlang cel geëist voor gruwelijke mishande­ling in Almelo: slachtof­fer gebrand­merkt en geta­toeëerd

  ALMELO - Twintig maanden lang zweeg Hendrik H. (34) over zijn rol in een schokkende zaak uit mei 2019. Daarbij was een man uit Den Haag urenlang vastgehouden in een woning in Almelo en zou hij zijn gemarteld. Almeloër H. nam vandaag in de rechtbank het woord: hij was weliswaar een tijdlang in het huis aan de Pijlkruidstraat, maar hij ontkende betrokkenheid bij de mishandeling.

In samenwerking met indebuurt Almelo

 1. Leven in een tiny house in coronatijd: 'Afstand houden gaat'
  Play

  Leven in een tiny house in coronatijd: 'Afstand houden gaat'

 2. FC Den Bosch fans staan op de uitkijk voor relschoppers
  Play

  FC Den Bosch fans staan op de uitkijk voor relschop­pers

Almelo e.o.