Na de vondst van een lichaam in een auto op de parkeerplaats van ZGT begon de politie een onderzoek in een woning aan de Zonnebloemstraat in Almelo.
Volledig scherm
Na de vondst van een lichaam in een auto op de parkeerplaats van ZGT begon de politie een onderzoek in een woning aan de Zonnebloemstraat in Almelo. © News United

Vondst dode bij ZGT Almelo lijkt drama in relationele sfeer

ALMELO - De vondst van een lichaam in een auto op de parkeerplaats van het ZGT-ziekenhuis in Almelo lijkt te maken te hebben met een dodelijk drama in de relationele sfeer. De politie doet daarvoor onderzoek in een woning in de Zonnebloemstraat in de wijk De Riet. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.