Volledig scherm
© Lars Smook

Vondst opvallende stofzuiger in Almelo leidt naar dief

ALMELO - De vondst van een opvallende, industriele stofzuiger heeft zondag een spoor opgeleverd dat leidde naar de vermoedelijkle dief.

De stofzuiger stond in een tuin in de Bilderdijkstraat. De politie ontving daarover een tip. In de woning bevond zich een 32-jarige Almeloër die niet in het huis woonde maar er verbleef. Hij is als verdachte van de diefstal aangehouden.

De stofzuiger was in de nacht van zaterdag op zondag gestolen uit een bedrijfspand aan de Bornerbroeksestraat. Bij de inbraak werden meerdere elektrische gereedschappen weggenomen, waaronder de grote industriële stofzuiger.

  1. Dolly Dots tien jaar na overlijden Ria toch weer op tournee, ook in Enschede en Almelo

    Dolly Dots tien jaar na overlijden Ria toch weer op tournee, ook in Enschede en Almelo

    ENSCHEDE/ ALMELO - Haren touperen, felle oogschaduw op en de beenwarmers kunnen ook weer uit de kast: de Dolly Dots zijn terug. Patty Zomer, Angela Groothuizen, Ether Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla (Sjeel) Kramers beginnen dit najaar aan een theatertournee langs dertig steden. Op 2 december 2020 treden ze op in het Enschedese Wilminktheater. Volgend jaar, 8 januari 2021 treden ze op in Theaterhotel Almelo.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.