Volledig scherm
PREMIUM
Op de foto Martin Kattier (staand) en Marc Stroobach © Lenneke Lingmont

Ware hightech uit Almelo: PBF voedt de grote jongens

ALMELO – Ze zitten in elektronenmicroscopen, lasers en omroepinstallaties. Voedingen. PBF Group maakt ze. Ware hightech uit Almelo.

PBF Group
Een serie over bijzondere techniekbedrijven in Almelo. Vandaag: PBF Group

Waar stroom wordt gebruikt, is voeding nodig. Dat is elektronica die zorgt dat een machine het goede type stroom krijgt. Stroom zonder schommeling, zonder vervuiling van andere signalen, extreem efficiënt. ‘Hoogwaardige stroom’ om het zo maar te zeggen. Dat soort voedingen maakt PBF. „Door onze apparaten kunnen onze klanten beter presteren. We voegen performance toe, zo moet je het zien”,  zegt Martin Kattier, namens het bedrijf.

  1. Inbreker bij Noabers in Hellendoorn is 31-jarige Almeloër
    update

    Uitbater uit Hellen­doorn bluft over mes en jaagt inbreker uit Almelo weg

    HELLENDOORN - De inbreker die zaterdagmorgen iets na negen uur door uitbater Dennis van Dam van Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers op heterdaad werd betrapt is volgens de politie een 31-jarige Almeloër. De politie onderzoekt nog of deze man ook in verband kan worden gebracht met een insluiping in een schuur elders in Hellendoorn en de diefstal van ‘persoonlijke spullen’ uit de kleedruimte van het personeel van de lokale Albert Heijn.

Almelo e.o.