Volledig scherm
© Tubantia

Wie is de Almelose politicus van het jaar? Stem hier!

ALMELO Wie is de Almelose politicus van het jaar? De man of vrouw die bovenop de belangrijke dossiers zit. De gedreven politicus die als een tijger strijdt voor de belangen van de burger. Het raadslid dat vilein en fel is in de debatten. De politicus die evenzo gemakkelijk  praat met een boze buurman als met de burgemeester.

Deze krant onthult volgende maand wie in Almelo de Politicus van het jaar 2017 is.  Dat gebeurt bij de Almelose Nieuwsquiz die op woensdag 13 december gehouden wordt in Bibliotheek Almelo aan Het Baken. 

Nominaties

De Twentsche Courant Tubantia heeft acht Almelose politici genomineerd. Het zijn wethouder Alex Langius (CU) en raadsledenJemy Pauwels (VVD), Fred Gerritsen (Democraten.Nu), Louis Kampman (LAS, Willem Loupatty (VVD), Israa Abdullatif (Almelo Centraal), Hans Buitenweg (GroenLinks) en  Marjolein Wessels (PvdA). 

Op deze acht namen kunt u stemmen. Er mag echter slechts een keer gestemd worden per persoon. De uitslag houden we onzichtbaar om de spanning op te voeren.

De drie hoogst geëindigde politici worden op 1 december bekend gemaakt. Op die drie namen kan weer gestemd worden. De uiteindelijke winnaar wordt voor de helft door het publiek en voor de helft door een vakjury bepaald. 

Stem hier:

Gesloten

(Bij het invullen van de poll registreren wij alleen het ip-adres)

Almelo e.o.