Wie is de Mol van Twente? De eerste twee spellen werden zaterdag op Het Lageveld in Wierden gespeeld. Voormalige winnares Johanneke Winkel en op de achtergrond Jeroen van Amersfoort, de eerste Twentse mol.
Volledig scherm
PREMIUM
Wie is de Mol van Twente? De eerste twee spellen werden zaterdag op Het Lageveld in Wierden gespeeld. Voormalige winnares Johanneke Winkel en op de achtergrond Jeroen van Amersfoort, de eerste Twentse mol. © Annina Romita

Wie is de Mol van Twente smaakt naar meer: Jessica uit Haaksbergen wint eerste editie

WIERDEN – De eerste winnaar van Wie is de Mol van Twente deze zaterdag is de Haaksbergse Jessica. Het bleek heel lastig de mol te ontmaskeren. Die volgt dan ook al jaren nauwgezet de serie op televisie. 

  1. Rijssense Yusuf krijgt toch gelijk in rechtszaak na onteigening Multivlaai Almelo: ‘Zie je wel, ik ben niet gek’
    PREMIUM

    Rijssense Yusuf krijgt toch gelijk in rechtszaak na onteige­ning Multivlaai Almelo: ‘Zie je wel, ik ben niet gek’

    ALMELO/RIJSSEN - De gemeente Almelo moet voormalig exploitant Yusuf Kangus van een onteigende vlaaienwinkel -op de plek waar nu de havenkom in het centrum is - een schadevergoeding betalen. Dat heeft het Gerechtshof in Arnhem bepaald. Rijssenaar Kangus, die er psychisch bijna aan onderdoor is gegaan, is nu opgelucht. ‘Maar hij heeft het er nog steeds moeilijk mee’, zegt zijn advocaat.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.