Volledig scherm
Veldrijder Pim Ronhaar © Reinier van Willigen

Wie worden de winnaars van de sportverkiezing in Almelo?

ALMELO - Wie mag zich straks de beste sporter, sportploeg of sporttalent van Almelo noemen? De genomineerden zijn bekend, maar de sporters zitten nog een paar weken in spanning. Op 26 januari horen zij in de IISPA wie zich de winnaar mag noemen in een van de vijf categoriëen.

Sportman: Daan Moes (judo), Tom Stamsnijder (wielrennen) en Pim Ronhaar (veldrijden en wielrennen). Sportvrouw: Reshmie Oogink (taekwondo),  Anique Hilgerink (kickboksen) en Semo Ozkan (athletique fysiek). Sporttalent: Senna Westen (turnen), Jason van Duiven (voetbal) en Julian Slots (kickboksen). Sportploeg: Team Klaverblad TON Almelo (turnen), ASV'57 (voetbal) en Bowls Club Almelo (bowls).

Ook wordt een prijs uitgereikt voor het beste sportstimuleringsproject. Daarvoor zijn genomineerd GymSwim van de Veene (zwemmen) dat kinderen laagdrempelig kennis laat maken met de zwemsport, Achilles Fit en More (korfbal) waar 'ontspannen sporten' centraal staat en Outdoor Revalidatie Oncologie (hardlopen), een revalidatieprogramma voor mensen die in de herstelfase zitten na chemokuur of behandeling.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een grote sportavond op 26 januari in de IISPA. 

Almelo e.o.