Wietse Hunting Hoekstra uit Almelo maakt vlogs voor zijn eigen YouTube kanaal Wietse TV en hij sluit steevast met de kreet ‘Los Ballos’.
Volledig scherm
PREMIUM
Wietse Hunting Hoekstra uit Almelo maakt vlogs voor zijn eigen YouTube kanaal Wietse TV en hij sluit steevast met de kreet ‘Los Ballos’. © Lenneke Lingmont

Wietse uit Almelo rekent af met turbulent verleden, nu maakt hij naam als vlogger: ‘Ik dans door het leven’

ALMELO - Hij heeft de bodem van de put geraakt. Maar Wietse Hunting uit Almelo laat nu de tegenslagen in zijn leven achter zich. Op zijn YouTubekanaal Wietse TV probeert hij zijn levenslessen zijn eigen manier door te geven: „Ooit was ik losgeslagen. Nu voel ik me gezegend, ik kan niet meer kapot.”

  1. De lockdown was een luxeprobleem, de avondklok een verademing en het pure coronaleed gaat nooit meer weg
    PREMIUM
    Column

    De lockdown was een luxepro­bleem, de avondklok een verademing en het pure coronaleed gaat nooit meer weg

    ALMELO - Het weekend van de verlossing is aangebroken. De lockdown gaat verder van het slot. Restaurants en cafés mogen weer open. Net als clubhuizen en sportkantines, sauna’s en zonnestudio’s, casino’s en bioscopen, theaters en musea. Mensen mogen weer in grotere groepen bij elkaar komen, sluitingstijden worden verruimd. Het feest kan beginnen, het bier kan weer vloeien. Ook in Almelo. Hiep hiep hoera. Geniet ervan!

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.