Lotte Wessels uit Bornerbroek en Stef Langenhof uit Wierden, winnaars van de gedichtenwedstrijd van het 4 mei comité Almelo.
Volledig scherm
Lotte Wessels uit Bornerbroek en Stef Langenhof uit Wierden, winnaars van de gedichtenwedstrijd van het 4 mei comité Almelo. © Comité 4 mei herdenking Almelo

Winnaars 4 mei gedichtenwedstrijd Almelo: ‘Graag steentje bijdragen aan herdenking mensen die voor vrijheid zijn gesneuveld’

ALMELO - Lotte Wessels uit Bornerbroek en Stef Langenhof uit Wierden lezen op 4 mei hun winnende gedicht voor tijdens een speciale uitzending rondom dodenherdenking van de lokale omroep. De winnende gedichten staan onderaan dit bericht.

 1. Bejaarde stalker van Almelose vrouw te dement om terecht te staan
  PREMIUM

  Bejaarde stalker van Almelose vrouw te dement om terecht te staan

  ALMELO/DALFSEN - Eind 2018 wordt een Almelose vrouw belaagd met aangetekende brieven vol beledigende teksten. Het blijft er niet bij, er worden ook meerdere pakketten en bossen bloemen bezorgd. De dader, Herman U. (76) uit Dalfsen, hangt ook regelmatig rond haar woning rond. En daar gaat hij zelfs mee door als hij meermaals door de politie op de vingers is getikt en een verbod krijgt om nog binnen een straal van één kilometer rond haar woning te komen.

In samenwerking met indebuurt Almelo

 1. De Graafschap stelt promotie uit door gelijkspel bij Ajax
  Play

  De Graafschap stelt promotie uit door gelijkspel bij Ajax

 2. Tientallen gewonden bij ongeregeldheden in Jeruzalem
  Play

  Tientallen gewonden bij ongeregeld­he­den in Jeruzalem

Almelo e.o.