Arlette Drost (projectmanager ZGT, links) en Elra Eppink (kwaliteit en beleid) van de FEA. Door mensen met complexe wonden sneller de juiste zorg aan te bieden, herstellen ze sneller.
Volledig scherm
PREMIUM
Arlette Drost (projectmanager ZGT, links) en Elra Eppink (kwaliteit en beleid) van de FEA. Door mensen met complexe wonden sneller de juiste zorg aan te bieden, herstellen ze sneller. © Annina Romita

Wondzorg in Twente gaat op de schop, en daar moeten veel Tukkers profijt van hebben

ALMELO - Twentenaren met wonden die moeilijk genezen, krijgen sneller deskundige hulp. Bovendien gaan verschillende zorgverleners dezelfde verbandmaterialen gebruiken. Het proefproject wordt vanuit Almelo gecoördineerd en loopt nog tot eind van dit jaar.

  1. Teruglezen | Nabestaanden en slachtoffer aan het woord in strafzaak kruisboogschutter Almelo

    Teruglezen | Nabestaan­den en slachtof­fer aan het woord in strafzaak kruisboog­schut­ter Almelo

    Op de derde dag in de strafzaak van de kruisboogschutter uit Almelo kwamen de nabestaanden en het slachtoffer uit Rijssen aan het woord. Het was voor hun een emotionele dag, vol vragen en frustratie. De 30-jarige Kenzo. K. wordt ervan verdacht dat hij twee vrouwen in hun flat om het leven heeft gebracht en daarna hulpverleners probeerde te doden met zijn kruisboog. Zelf weet hij er niets meer van, zegt hij.

In samenwerking met indebuurt Almelo