Volledig scherm
Ondernemers van de Woonboulevard zijn blij met de komst van Kamera Express. © Emiel Muijderman

Woonboulevard blij met komst Kamera Express

ALMELO - Ondernemers van de Woonboulevard Almelo zijn blij met de komst van Kamera Express. De komst van de fotowinkel moet het ook voor andere bedrijven aantrekkelijker maken om zich te vestigen op de nieuwe ‘Lifestyleboulevard'. 

„Hopelijk komen hierdoor ook meerdere winkels naar de woonboulevard in Almelo”, stelt Joost Tiemersma. Hij is bestuurslid van de winkeliersvereniging en is eigenaar van de winkel Wonen en Slapen op de Woonboulevard. Hij maakt zich samen met andere ondernemers sterk voor de metamorfose van de Woonboulevard en hoopt binnenkort meer duidelijkheid te kunnen geven over de invulling van overige leegstaande panden op de Woonboulevard. 

Decathlon 

Kamera Express betreedt medio mei het pand van zo'n 1000 vierkante meter waar eerder It's gevestigd was. Kamera Express is nu nog onder de naam Foto Konijnenberg in Den Ham gevestigd. „Ik denk dat het hier eind 2019 heel anders uitziet. We zijn nog met diverse partijen in gesprek. Zo zijn we bijvoorbeeld aan het kijken of sportwinkel Decathlon zich op het terrein kan vestigen, daarvoor moet een omgevingsvergunning worden verleend.” 

Tiemersma geeft aan ook de ondernemers uit de binnenstad te betrekken bij de plannen. „We leggen daar ook onze plannen voor, zodat zij ook op de hoogte zijn.”

Almelo e.o.