Marjan Nekkers (links, Beter Wonen) en Claudia Beumer (St. Joseph) achter het fonteintje in de tuin van woningstichting St. Joseph.
Volledig scherm
PREMIUM
Marjan Nekkers (links, Beter Wonen) en Claudia Beumer (St. Joseph) achter het fonteintje in de tuin van woningstichting St. Joseph. © Emiel Muijderman

Wooncorporaties: ‘Wij willen ook het beste voor Almelo’

ALMELO - De discussie over de nieuwe woonvisie van de gemeente Almelo vernauwt zich te veel tot de vraag hoeveel sociale huurwoningen de stad nodig heeft. Dat vinden de beide corporatiedirecteuren Claudia Beumer (St. Joseph) en Marjan Nekkers (Beter Wonen). „We kunnen niet zomaar vier flats platgooien.”

  1. Onrustig einde van manifestatie in Almelo, weer confrontatie tussen betogers en politie na gesprek met burgemeester
    update / met video

    Onrustig einde van manifesta­tie in Almelo, weer confronta­tie tussen betogers en politie na gesprek met burgemees­ter

    ALMELO - Zo'n dertig trekkers is maandag aan het einde van de ochtend de toegang tot het centrum van Almelo geweigerd door politie. De groep trekkers was op weg naar het gemeentehuis, waar een publieksvriendelijk protestmanifestatie van boeren aan de gang is. De afspraak met de gemeente is dat er maximaal twee trekkers aanwezig mochten zijn. Een boer wilde daarna alsnog naar het gemeentehuis, maar kwam in aanvaring met de politie.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.