Volledig scherm
© Jan Willem Klein Horstman / News United

Woonzorgcentrum in Almelo ontruimd na brandje, 3 mensen naar ziekenhuis

ALMELO - Drie personen zijn vrijdagmiddag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, na een brand bij wooncomplex Windmolenbroek. De brand brak binnen in het woonzorgcentrum uit en veroorzaakte veel rook.

Wat er precies in brand heeft gestaan is nog onbekend, maar het woonzorgcentrum is vanwege het vuur ontruimd. De brandweer had de brand snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat enkele mensen rook in hebben geademd. 

Drie personen zijn uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere personen die eveneens rook hebben ingeademd zijn ter plekke gecontroleerd, maar hoefden niet mee.

  1. Als wij Almeloërs er een selfie mee willen maken, is het goed
    PREMIUM
    COLUMN

    Als wij Almeloërs er een selfie mee willen maken, is het goed

    Het meest indrukwekkende kunstwerk dat ik in New York heb gezien, is het grote vierkante National September 11 Memorial om de ellende van 9/11 te herdenken. In Rio hoop ik nog ooit het gigantische Christus de Verlosser beeld in het echt te mogen zien. Dichterbij huis kennen we in ons land De Dam, waar dagelijks drommen toeristen samenklonteren voor selfies. Hipper zijn de letters ‘I Amsterdam’, die overigens onlangs in opspraak kwamen omdat een gemeenteraadslid in onze hoofdstad vond dat dit symbool voor massatoerisme verwijderd moest worden.

Almelo e.o.