Er valt wat te lachen voor PVV-voorman Sebastiaan Stöteler, nu het voorstel om statushouders niet langer voorrang te geven voor een sociale huurwoning erdoor is.
Volledig scherm
Er valt wat te lachen voor PVV-voorman Sebastiaan Stöteler, nu het voorstel om statushouders niet langer voorrang te geven voor een sociale huurwoning erdoor is. © Annina Romita

Zege voor PVV Almelo; vluchtelingen moeten straks net zo lang wachten op huurwoning als ieder ander

ALMELO - Dat vasthoudendheid werkt, weten ze bij de PVV in Almelo. Na zes of zeven eerder weggestemde voorstellen is één van de speerpunten van de PVV nu wel opgepakt in het stadhuis. Vluchtelingen met een (tijdelijke) verblijfsvergunning, ook wel bekend als statushouders, krijgen in Almelo niet langer voorrang op een sociale huurwoning. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.