Marcel Middelkamp (l) van Partij Vrij Almelo (PVA) begint over het nut van stadsmariniers in relatie tot de reeks moorden in Almelo. CDA-lijsttrekker en wethouder Eugène van Mierlo krijgt er zichtbaar braakneigingen van.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Middelkamp (l) van Partij Vrij Almelo (PVA) begint over het nut van stadsmariniers in relatie tot de reeks moorden in Almelo. CDA-lijsttrekker en wethouder Eugène van Mierlo krijgt er zichtbaar braakneigingen van. © Lenneke Lingmont

Zes gruwelijke moorden in Almelo en dan beginnen over stadsmariniers? Politici gaan in verkiezingstijd letterlijk over lijken

nieuwsupdateALMELO - Mag het in de Almelose verkiezingscampagne óók gaan over de zes gruwelijke moordpartijen waar de stad in de afgelopen 14 maanden mee te maken kreeg? Ons standpunt daarin: Ja! Sterker nog: het moet er over gaan. Hoe ongemakkelijk ook. 

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.