illustratie Gezinus Bruining
Volledig scherm
PREMIUM
© illustratie Gezinus Bruining

Zorginstelling wil autistische man uit huis zetten in Almelo: ‘Waarom moet meneer geslachtofferd worden?’

ALMELO - Een 31-jarige autistische man probeert uit alle macht af te dwingen dat hij in zijn Almelose rijtjeshuis mag blijven wonen met zijn gezin.

 1. Hoe voorkom je als betrouwbaar Twents transportbedrijf dat criminelen drugs in je vracht verstoppen? ‘Dat kun je nooit helemaal voorkomen’
  PREMIUM

  Hoe voorkom je als betrouw­baar Twents transport­be­drijf dat criminelen drugs in je vracht verstoppen? ‘Dat kun je nooit helemaal voorkomen’

  ENSCHEDE - Bij een tot nu toe onbekend gebleven Twents transportbedrijf werd afgelopen weekend honderd kilo harddrugs gevonden. De politie zwijgt verder. Maar het is de grootste nachtmerrie voor een transportbedrijf en de chauffeurs. Erachter komen dat je zorgvuldig gecontroleerde lading bij aankomst is voorzien van een extraatje... honderden kilo’s drugs.
 2. Wijkverpleegkundige en Hengeloos zorgbureau in de clinch over loon: kantonrechter moet uitkomst bieden

  Wijkver­pleeg­kun­di­ge en Hengeloos zorgbureau in de clinch over loon: kantonrech­ter moet uitkomst bieden

  ALMELO/HENGELO - Een bijzonder kort geding dinsdag voor de rechtbank in Almelo. Een wijkverpleegkundige vindt dat zijn vroegere opdrachtgever zorgbureau Ararat hem nog achterstallig loon verschuldigd is en vroeg de rechter om in te grijpen. De advocaat van de verpleegkundige diende een lange staat met cijfers in, maar kon geen exact bedrag noemen of aantonen. Dat werd mede veroorzaakt door het achterblijven van loonstroken die nooit door Ararat verstrekt zouden zijn.

In samenwerking met indebuurt Almelo

Almelo e.o.