1. Voorbeschouwing amateurvoetbal: Geld en ambities in de eerste klasse
  voorbeschouwing

  Voorbeschouwing amateurvoetbal: Geld en ambities in de eerste klasse

  De voorbereiding zit erop. Voor de meeste clubs zijn de wedstrijden om de districtsbeker gespeeld, terwijl anderen zich een ronde verder hebben geschoten. Komend weekend gaat het weer om het 'echie'. Geen excuses meer dat het veld te stroef is of de bal te zacht. Ook in de eerste klasse zal het weer smullen worden. Kan SVZW eindelijk de stap hogerop maken? En hoe zal het RKZVC vergaan na de zoveelste promotie?
 1. Voorbeschouwing amateurvoetbal: Derby's en topscorer in de vierde klasse
  voorbeschouwing

  Voorbeschouwing amateurvoetbal: Derby's en topscorer in de vierde klasse

  We tellen deze week af naar het begin van een nieuw seizoen amateurvoetbal. Voor de clubs die uitkomen in de eerste tot en met de vijfde klasse vinden zaterdag en zondag de eerste wedstrijden plaats. Een aantal clubs debuteert op het niveau waar ze komend seizoen actief zullen zijn. Andere clubs acteren al jaren in de krochten van het amateurvoetbal. Welke clubs zien we terug in de vierde klasse?
 2. Voorbeschouwing amateurvoetbal: natuurgras en nieuwe trainers in de vijfde klasse
  voorbeschouwing

  Voorbeschouwing amateurvoetbal: natuurgras en nieuwe trainers in de vijfde klasse

  We tellen deze week af naar het begin van een nieuw seizoen amateurvoetbal. Voor de clubs die uitkomen in de eerste tot en met de vijfde klasse vinden zaterdag en zondag de eerste wedstrijden plaats. Een aantal clubs debuteert op het niveau waar ze komend seizoen actief zullen zijn. Andere clubs acteren al jaren in de krochten van het amateurvoetbal. Wat kunnen we komend seizoen verwachten van de vijfde klasse?

Amateurvoetbal