1. Voorbeschouwing amateurvoetbal: Geld en ambities in de eerste klasse
  voorbeschouwing

  Voorbeschouwing amateurvoetbal: Geld en ambities in de eerste klasse

  De voorbereiding zit erop. Voor de meeste clubs zijn de wedstrijden om de districtsbeker gespeeld, terwijl anderen zich een ronde verder hebben geschoten. Komend weekend gaat het weer om het 'echie'. Geen excuses meer dat het veld te stroef is of de bal te zacht. Ook in de eerste klasse zal het weer smullen worden. Kan SVZW eindelijk de stap hogerop maken? En hoe zal het RKZVC vergaan na de zoveelste promotie?
 2. Voorbeschouwing amateurvoetbal: revanchegevoelens en vuurdoop in de tweede klasse
  VOORBESCHOUWING

  Voorbeschouwing amateurvoetbal: re­van­che­ge­voe­lens en vuurdoop in de tweede klasse

  We tellen deze week af naar het begin van een nieuw seizoen amateurvoetbal. Voor bijna alle clubs die uitkomen in de eerste tot en met de vijfde klasse vinden zaterdag of zondag de eerste wedstrijden plaats. Een aantal clubs debuteert op het niveau waar ze komend seizoen actief zullen zijn. Andere clubs acteren al jaren in de krochten van het amateurvoetbal. Welke clubs zien we terug in de tweede klasse?
 3. Voorbeschouwing amateurvoetbal: nieuwkomers en bijzondere doelstellingen in de derde klasse
  VOORBESCHOUWING

  Voorbeschouwing amateurvoetbal: nieuwkomers en bijzondere doelstellingen in de derde klasse

  We tellen deze week af naar het begin van een nieuw seizoen amateurvoetbal. Voor bijna alle clubs die uitkomen in de eerste tot en met de vijfde klasse vinden zaterdag of zondag de eerste wedstrijden plaats. Een aantal clubs debuteert op het niveau waar ze komend seizoen actief zullen zijn. Andere clubs acteren al jaren in de krochten van het amateurvoetbal. Welke clubs zien we terug in de derde klasse?

Amateurvoetbal