Volledig scherm
Yannik de Vries © Reinier van Willigen

Aanvaller Yannik de Vries naar HSC’21

ENSCHEDE - Derdedivisionist HSC’21 heeft zich voor komend seizoen versterkt met aanvaller Yannik de Vries (22). Hij zou dit seizoen voor Excelsior'31 spelen, maar dat ging op het laatste moment niet door.

De Vries werd afgelopen seizoen topscorer van de regio. Hij speelde toen voor Eilermark en verdiende daarmee een transfer naar Excelsior'31. Door omstandigheden ging die overstap uiteindelijk toch niet door, waardoor hij ook dit seizoen voor Eilermark uitkomt. Daarvoor voetbalde hij in de jeugdopleiding van FC Twente en Go Ahead Eagles.

Tegenover de komst van De Vries staat het vertrek van spits Bas Postma. Hij is bezig aan zijn vijfde seizoen bij HSC'21. Daarvoor speelde hij bij Rigtersbleek. Hij is al de elfde vertrekker uit Haaksbergen. Eerder maakten Filip Arsic, Máté Szolga, Rutger Tenhagen, Freek Grondman, Jordi Brinkman, Sven Mentink, Burak Babuloglu-Uguz, Robbert Smit, Desney Bruinink en Brent Schutte al bekend weg te gaan bij HSC'21. Spits Tom ter Hogt verlengde deze week zijn contract.

Amateurvoetbal