Volledig scherm
Bij kersvers derdeklasser NEO staat de Richard Bertelink Memorial op het programma.

Amateurvoetbal: volop toernooien in de regio

ENSCHEDE - De voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen is in volle gang, een vooruitblik naar toernooien die de komend dagen in de regio worden afgewerkt.

Richard Bertelink Memorial
Op de velden van NEO staat vrijdag en zondag de vierde editie van de Richard Bertelink Memorial op de rol. Naast NEO komen ATC ’65, Borne, Enter, Juventa’12, MVV’29 en het tweede elftal van HSC'21 in actie. Vrijdag vanaf 18.30 uur worden de eerste poulewedstrijden gespeeld. Elk duel duurt 45 minuten. Zondag om 10.30 uur gaat het toernooi verder.

Twente Tournament
Wie wint dit jaar het Twente Tournament? Acht voetbalteams gaan donderdag en zaterdag op de velden van UD Weerselo strijden om de eindzege. Behalve organisator UD doen TVO, Reutum, Sportlust Glanerbrug, DSVD, Oldenzaal, RSC en BSC Unisson mee aan de zesde editie van het evenement. De eerste poulewedstrijden beginnen donderdag om 18.30 uur. De finale is zaterdag om 18.00 uur.


Hoftoernooi
Vorig jaar won WVV'34 het Hoftoernooi, lukt dat in 2016 weer? Op de velden van SC Markelo komen vrijdag clubs uit de gemeente Hof van Twente in actie. Hector, GFC, Bentelo (poule A), Rood Zwart, Delden, WVV'34 (poule B), Markelo, Twenthe en Diepenheim (poule C) gaan op jacht naar de eindzege. De eerste poulewedstrijden beginnen vrijdag om 18.15 uur.


Regiotoernooi Losser
Op vrijdag en zondag augustus staat bij KVV Losser voor de derde keer het Regiotoernooi op de rol. Losser, De Lutte, AJC’96, Sportclub Overdinkel, LSV, Avanti Wilskracht en Sportlust Glanerbrug komen in actie. Het toernooi begint vrijdag om 18.30 uur met de wedstrijden Losser - Sportclub Overdinkel en Avanti - AJC. De duels zondag beginnen om 10.30 uur.* Een aanvulling voor de agenda? Reageer of stuur een mail naar sportredactie@tctubantia.nl, dan voegen we het evenement toe!

Amateurvoetbal