Volledig scherm
Arno Knapen. © Reinier van Willigen

Arno Knapen en derdeklasser Reünie per direct uit elkaar

BORCULO - Derdeklasser Reünie en trainer Arno Knapen zijn per direct uit elkaar gegaan. Wat de oorzaak is voor het vertrek van Knapen willen beiden partijen niet bekend maken. ,,En dat lijkt me ook beter“, aldus Knapen. De oefenmeester maakte eerder deze week bekend dat hij komend seizoen langs de lijn staat bij vierdeklasser UD Weerselo.

Het nieuws dat Knapen per direct geen trainer meer is van Reünie is opvallend. Begin november gaf hij aan dat hij en zijn ploeg nog strijdbaar zijn ondanks een moeilijke fase. Een week later trok de promovendus zich terug uit de districtsbeker, omdat het over te weinig spelers beschikte. Tegenstander RKZVC bekerde daarom een ronde verder zonder te spelen.

UD Weerselo

Knapen wil niets vertellen over de oorzaak van zijn opstappen. ,,We hebben besloten om dat intern te houden. Ik wil nog zeggen dat ik het heel erg betreur. Ik ben er absoluut niet blij mee. Verder kan ik er niets over zeggen“, aldus Knapen die zich nu kan gaan richten op UD Weerselo. Die ploeg speelt volgende week zondag thuis tegen Zenderen Vooruit. ,,Maar ik ben er voorlopig nog niet aan toe om een wedstrijd te gaan kijken.“

Reünie speelt zondag thuis tegen De Tukkers. Het duel begint om 14.00 uur op sportpark De Wildbaan.

Amateurvoetbal