Volledig scherm
Bas Postma © Lars Smook

Bas Postma vertrekt bij HSC’21

HAAKSBERGEN - Bas Postma gaat derde divisionist HSC’21 aan het einde van het seizoen verlaten. Het is nog niet bekend waar de 26-jarige spits zijn carrière gaat vervolgen. Postma kwam in 2015 van Rigtersbleek naar HSC’21. Daarvoor speelde hij bij Enschedese Boys. 

HSC’21 raakt voor komend seizoen meerdere spelers kwijt. Eerder kondigden onder andere Desney Bruinink (Excelsior’31), Burak Babuloglu en Freek Grondman (SVZW) en Rutger Tenhagen (Longa’30) hun vertrek aan. Daar tegenover staat dat Tom ter Hogt, de andere centrumspits van Haaksbergse club, zijn contract heeft verlengd.

  1. Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrijke rol’
    PREMIUM

    Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrij­ke rol’

    HAAKSBERGEN/WIERDEN - Niet alleen trainers in het amateurvoetbal wisselen regelmatig van club, ook spelers. Onlangs maakte Freek Grondman bekend na dit seizoen van HSC’21 naar SVZW te vertrekken. Hij wordt de twaalfde voetballer die deze eeuw van Haaksbergen naar Wierden gaat. En dat terwijl SVZW nooit op een hoger niveau voetbalde dan HSC. Bovendien kondigde SVZW nog niet zo heel lang geleden een nieuw beleid aan, waarbij de focus minder op spelers van buitenaf kwam te te liggen. Vier betrokken aan het woord.

Amateurvoetbal